Közvetítés a Twitteren egy első trimeszteri kiterjesztett szűrővizsgálatról

A Rózsakert Medical Center orvosai, munkatársai úgy látják, az orvoslásnak innovatívnak kell lennie, valamint az orvos a páciens partnere, akit legjobb tudása szerint lát el és teljeskörűen tájékoztatja. A közösségi oldalak fejlődése a kommunikáció egy új útját nyitották meg, igyekszünk ezeken a csatornákon (blog és Facebook oldal) is tanácsokkal, hasznos információkkal ellátni az érdeklődőket. Most, egy újabb lépést tettünk, és az országban elsőként közvetítünk egy orvosi vizsgálatot a Twitteren.

A terhesgondozás legfontosabb szűrővizsgálata a 12. heti szűrővizsgálat. A kismamák az ország minden pontjáról érkeznek hozzánk, az RMC Magzati Medicina Központba, hogy a legkorszerűbb, legjobb módszerrel tudják meg, minden rendben van-e a babájukkal. Ezt az első trimeszteri kiterjesztett szűrővizsgálatot, egy kedves páciensünk segítségével percről-percre közvetítettük a Twitter felületünkön.

A közvetítés már a rendelőbe érkezéstől kezdve végigkövette a páciens útját, igyekeztünk minden mozzanatot rögzíteni, természetesen képeket is készítettünk az eseményről és reméljük, hogy sikerült a csiripeléssel a hangulatot is visszaadni. A szűrést Dr. Csermely Gyula, a londoni Fetal Medicine Foundation által akkreditált szülész-nőgyógyász végezte, a közvetítést itt találhatják meg:
http://yamm.hu/kereses?q=%23RMCdown&submit=Keres%C3%A9s&type=tweets

Fontos, hogy nem szükséges Twitter fiókkal rendelkezni a közvetítés megtekintéséhez. Az összes bejegyzést a "View all" opciót választva láthatják, időrendben a legelső csirip legalul található.

Honlapunkon további, általános információkat talál az első trimeszteri kiterjesztett szűrésről: http://www.medical-center.hu/article.aspx?a=111&c=3&title=down-kor_szures

No comments:

Post a Comment